MAGGI SEZONINIŲ PRIESKONIŲ PRISTATYMAS SU VIRTUVĖS ŠEFU GIAN LUCA DEMARCO

penktadienis, birželio 15, 2018

Šis renginys vyko prieš kelias savaites, o aš tik dabar radau laiko prisėsti ir jį aprašyti. Pamenu, tą dieną buvau pilna emocijų ir tokia laiminga. Dabar tos emocijos išblėso, bet pažvelgus į nuotraukas iš kart veidas pasipuošia šypsena. Nors ir nepompastiškas, išgirtas žiniasklaidos, bet tikrai skaniausias ir šilčiausias kokiame esu dalyvavusi. 

Renginio metu Maggi pristatė naujuosius sezoninius prieskonių mišinius su natūraliais ingredientais bei jūros druska skirtus vištienai, kiaulienai, bulvėms ir t.t. Jeigu netyčia parduotuvėje prisiminsite, kad jums reikia prieskonių, rekomenduoju pabandyti šiuos, nes pati bandžiau ir dariau nuostabų patiekalą su Persilade prieskonių mišiniu.  Pabandę, praneškit man ar patiko, nes man bei Virtuvės šefui Gian Luca Demarko jie patiko labai. Mažas faktas - prieskonius dėti į dar šaltą aliejų prieš kepant mėsą - tada jų aromatas ir skonis išryškės ir jie nesudegs. 

Renginys vyko Beatos virtuvės studijoje, kuri yra ypač ,,Instagram friendly" ,  papuošta lemputėmis ir primenanti močiutės lauko virtuvę, kur gimsta skaniausi blynai su šviežia braškių uogiene. Kas neturėjot močiutės, kuri lauko virtuvėj vasarą kepdavo blynus su braškėm, tikriausiai nesuprasit šio jausmo. Gaila man jūsų vaikystės...  

Maggi prieskonių pristatymo metu kepėm lazaniją su naminiais lakštais, darėme salotas ir valgėme naminius šokoladinius ledus. Vėl pajaučiau kaip smagu yra gaminti.  Kažkada ir aš norėjau būti virtuvės šefe, bet augant laiko vis mažėja, nustojau ieškoti naujovių, dariau senus ir išbandytus receptus ir pradėjau nebejausti malonumo gaminant. Gal jau pats laikas prisiminti tai, kas kažkada glostė širdį.






Rašyti komentarą

Latest Instagrams

© kristale. Design by Fearne.